Vrienden van HKV/Ons Eibernest

In ons 100 jarig jubileumjaar willen we de lidmaatschapsvorm Vriend van HKV/Ons Eibernest verder gestalte geven. Het doel is om 100 vrienden te werven welke onze vereniging een warm hart toedragen en bereid zijn om per seizoen € 50,- aan onze mooie club bij te dragen.

De bijdrage vindt plaats via een maandelijkse automatische incasso ( € 4,17 per maand) of € 50,- in één keer. U keuze kunt u kenbaar maken bij inschrijving.

Het is een formeel lidmaatschap van HKV/Ons Eibernest welke voor minimaal drie verenigingsjaren wordt aangegaan (één verenigingsjaar is van 1 juli tot 30 juni). Conform het Huishoudelijk Reglement geldt een uiterste opzegdatum van 1 mei.

Wie kan Vriend van HKV/Ons Eibernest worden?
Iedereen kan Vriend van HKV/Ons Eibernest worden. Bestaande korfbal/KombiFit/tennis leden, ouders van jeugdleden, oud-leden maar ook wijkbewoners, samenwerkingspartners, belangstellenden, etc.

Welk doel dient het?
Onze vereniging streeft nadrukkelijk het doel na dat iedereen moet kunnen korfballen bij HKV/Ons Eibernest ; jeugd en volwassenen, Kangoeroes (3-6 jarigen), talenten, breedtesport, vriendenteams, G-korfbal.

Tevens kan een ieder een leven lang sporten bij de Eibers. KombiFit voor volwassenen en senioren, (jeugd)tennis, korfbal recreanten en/of trimmers.

Een vereniging met veel ambities op diverse fronten, inclusief onze maatschappelijke rol als sportief Buurthuis van de Toekomst.

Voor het realiseren van ambities zijn extra financiële middelen nodig welke niet uit de standaard begroting van de vereniging gerealiseerd kunnen worden.

Het bestuur kent per seizoen specifieke doelen toe aan de bijdrage van onze Vrienden van HKV/Ons Eibernest.

Wat krijg ik er voor?
Vrienden kunnen worden vermeld op de website. Uiteraard bepaalt u zelf of en hoe u vermeld wilt worden. Dat kan bijvoorbeeld als familie, een persoon, een team of groep.

Twee maal per jaar worden alle Vrienden van HKV/Ons Eibernest uitgenodigd om een evenement op de accommodatie bij te wonen onder het genot van een hapje en drankje. Dat kan een speciale korfbalwedstrijd zijn, een evenement (Haagse Korfbaldagen, een eigen tennistoernooi, KombiFit sportdag, over-en-weer toernooi). Zo ontmoeten vrienden elkaar, samen met andere leden van de club, immers Wij Zijn De Eibers (#WZDE)!

Oh, Oh Den Haag mooie stad achter de duinen; De Schilderwijk, de Langepoten, de Steenwijklaan. Oh, oh Den Haag zou met niemand willen ruilen; meteen gaan huilen als ik als Vriend niet achter de Eibers zou staan !