NK 1 tegen 1: Tristan Pouw!

Aankomende zondag wordt een mooie dag, want dan zien we onze eigen Tristan Pouw schitteren bij het Junioren NK 1 tegen 1 toernooi.

Tristan heeft de laatste wildcard ontvangen, een erkenning van zijn talent.
De organisatie wilde graag een regionale topper toevoegen aan het altijd drukbezochte toernooi, en Tristan was de perfecte keuze.

Tristan neemt het op tegen sterke concurrenten in zijn poule: Merijn Stoop van vereniging Albatros, Mikai van het Kaar van vereniging KZ, en Jorn Remans van vereniging PKC. Het belooft een spannende strijd te worden waarin Tristan zijn vaardigheden kan laten zien.

De deelname aan dit toernooi is een enorme eer, en we zijn dan ook enorm trots dat Tristan onze club mag vertegenwoordigen.
We wensen hem veel succes en vooral veel plezier aankomende zondag!

Het Junioren NK 1 tegen 1 toernooi begint om 12:00 uur bij korfbalvereniging ONDO.
Naast spannende wedstrijden zijn er ook lekkere drankjes en hapjes verkrijgbaar, waardoor het een perfect evenement is om je eerste Pinksterdag door te brengen.

Kom langs en moedig Tristan aan!