fbpx
Image

Bij HKV/Ons Eibernest kun je al vanaf je zesde jaar tennissen!

Voor de jeugd van 6 tot en met 17 jaar worden er op woensdag(na)middag tennislessen gegeven op de 4 aanwezige tennisvelden op het kunstgrasveld. Gedurende een tennisles van 1 uur maak je kennis met diverse basistechnieken en ga je zelfs onderlinge wedstrijdjes spelen.

Wil jij ook een keer meedoen met een tennisles? Bij HKV/Ons Eibernest kun je twee gratis tennislessen meedoen! Onder leiding van tennismeester Carl starten op de woensdagen (ook tijdens de schoolvakanties) de lessen om 13.30 uur.

Op basis van leeftijd worden de groepjes samengesteld.

  • 13.30 uur 6-7 jaar
  • 14.30 uur 8-9 jaar
  • 15.30 uur 10-12 jaar
  • 16.30 uur traint de jeugd talentengroep.
Vergeet niet een tennisracket mee te nemen; tennisballen zijn aanwezig.

Ben je enthousiast geworden na de proeflessen en wil je graag jeugdtennis lid worden van HKV/Ons Eibernest? Met een tennis-lidmaatschap kun je één keer per week een uur les krijgen en doordeweeks kun je op eigen gelegenheid vrij tennissen. (voor dagen/tijden zie: recreatief tennissen).

Ook worden er regelmatig wedstrijdjes en toernooitjes georganiseerd met andere verenigingen in de buurt.

Een lidmaatschap ga je aan voor één seizoensjaar (juni t/m juni volgende jaar) waarbij via een automatische incasso de contributie maandelijks wordt geïnd.

HKV/Ons Eibernest heeft een Ooievaarspasregeling voor dit lidmaatschap met een korting van 100% (KDM-regeling) of 50% op basis van een geldige Ooievaarspas welke tijdens je eerste les gescand wordt om direct van de geldende korting gebruik te kunnen maken.

Voor meer info of afstemmen van een proefles: tennis@eibernestkorfbal.nl of kom op een woensdagmiddag langs.

Meer informatie?
HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag