Image

Sponsoring is voor onze vereniging een belangrijk middel om de sport betaalbaar te houden en het verwezenlijken van onze ambities. We zoeken sponsors die passen bij de club en die mee willen helpen bij de ontwikkelingen waar we voor staan en de doelen die we hebben te realiseren.

Doet u mee?

HKV/Ons Eibernest is een actieve betrokken vereniging met sportieve en maatschappelijke activiteiten voor verschillende doelgroepen. De vereniging en onze accommodatie, we beschikken over een unieke rookvrije buiten- en binnen accommodatie, bieden vele mogelijkheden. Je kunt korfballen op prestatieniveau en op recreatief niveau en er is een programma voor de jongste Jeugd vanaf 3 jaar, voor de 55+ers een beweegaanbod, tennis voor alle leeftijden en G-korfbal voor mensen met een beperking.

Één ding is zeker, bij HKV/Ons Eibernest doet iedereen mee! De veelzijdigheid, gezelligheid en het sportief centrum van Den Haag Zuid-West is opvallend! Wie wil daar nou geen onderdeel van zijn?

Sponsor worden?
Sponsor worden is makkelijk en kan op verschillende manieren. Kijk snel bij onze sponsormogelijkheden. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons op via Edu van Deursen, Barbara Bakker, Melanie van Tienhoven en Bobby Kroon