fbpx
Image
Binkix is een no-nonsense verkooporganisatie die verschillende kanalen inzet om uw business te laten groeien. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met andere bedrijven zijn wij in staat om het proces van verkoop-outsourcing opdrachten op te starten met een minimale inspanning in tijd en arbeid. Als u uw verkoopproces uitbesteedt aan Binkix dan maakt u gebruik van onze end-to- end dienstverlening waarin Binkix de werkgever is van de medewerkers en volledig zorg draagt voor de HR administratie. 
Image
Wij als mkb-accountant adviseren en coachen mkb-ondernemers. Dat doen we vooral in de regio Haaglanden, maar ook daarbuiten. We verzorgen je administratie tot in de puntjes zodat jij je kunt concentreren op het ondernemen. We stimuleren je om duidelijke doelen te stellen. We richten ons op jou en adviseren en coachen je met al onze kennis en vaardigheden waardoor je je effectiviteit kunt vergroten, je doelen kunt halen en meer plezier krijgt in ondernemen. En plezier is nog steeds hét sleutelwoord voor succes als ondernemer!
Image
Welkom in onze praktijk voor (sport) fysiotherapie en manuele therapie. KBC Haaglanden is een praktijk waar goede begeleiding en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken volgens het concept Evidence Based Practice waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke zorg.
Image
HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag