Jan Bongers Over en Weer Toernooi 2024

Op Hemelvaartsdag 2024 hebben Liza en Roy opnieuw geschiedenis geschreven door het Jan Bongers Over en Weer Korfbaltoernooi tot een succes te maken.

Met een indrukwekkend aantal van zo'n 60 teams die deelnamen aan het toernooi dat om 13:00 van start ging, was het een dag vol competitie, vreugde en gemeenschapszin.

Ondanks een licht bewolkte start, verwelkomde de dag al snel het zonnetje, waardoor de sfeer nog stralender werd.

In de Eiberstars poule werden de Lego Fans, vertegenwoordigd door Mirella en Erwin, tot winnaars gekroond, terwijl in de senioren poule Luco en Twan triomfeerden, met als beloning een luxueuze overnachting in het Van der Valk hotel in Nootdorp, inclusief een heerlijk ontbijt en onbeperkt gebruik van de spa, aangeboden door Merel Bongers.

Na een dag vol sportieve prestaties en gezelligheid, was het tijd om de festiviteiten op smakelijke wijze af te sluiten. Amici Pizza's zorgde voor overheerlijke verse pizza's waarmee de smaakpapillen werden verwend.

Maar het feest was nog lang niet voorbij! Het publiek werd vermaakt met live optredens van Damian Daleman en Tim Rietbroek. Ze maakte er één groot feest van en ook Eiber Jordy Toetenel kwam met een aantal hits.

Achter dit succes staat een leger van toegewijde vrijwilligers, zonder wie het toernooi niet mogelijk zou zijn. Randy, die dagen van tevoren begon met voorbereiden, sjouwen en klaarzetten, verdient een speciale vermelding voor zijn onvermoeibare inzet bij het verzorgen en voorbereiden van de buitenbar.

Nanda, Bodine, Silvia, Arjan, Linda en Melanie waren stuk voor stuk onmisbaar, elk op hun eigen manier bijdragend aan het soepele verloop van het evenement. Maar ook de hulp die al vroeg kwamen om te helpen met opbouwen en versieren. Hun toewijding en betrokkenheid zijn de bouwstenen van dit toernooi.

De kampleiding brengt ook een welgemeende dank aan de sponsoren die hebben bijgedragen aan het succes van de tombola, waaronder vrijkaarten voor Zwembad de Schilp, Monkey Town, Kinipolis bioscoop en Walibi. Samantha en Ainhoa zijn de hele dag lekker bezig geweest met het Gold21 spel!

En last but not least, dank aan Liza en Roy, wier toewijding en energie ervoor hebben gezorgd dat dit toernooi jaar na jaar een hoogtepunt is voor leden, supporters, vrienden en familie.
Het is meer dan een sportevenement; het is een viering van gemeenschap en verbondenheid die voor altijd in ons groen-gele hart zal voortleven.

Bedankt!

Foto's (Facebook)