fbpx
Image
Image
Image
Image
Image

Senioren zijn meer dan welkom bij ons op de club!

We zijn altijd op zoek naar ervaren en niet ervaren korfballers.
Spelers die onze selectie willen komen te versterken, mee willen werken aan onze ambitie om door te groeien en spelers die het leuk vinden om in het weekend lekker een balletje te schieten met teamgenoten.

Onze selectie speelt onder leiding van een zeer gedreven technische staf. Jan Bongers en Arthur Carolus zijn de coaches die de spelers naar een hoger Nivea gaan tillen. Met zeer gemotiveerde spelers maakt het spelen bij de selectie leuk en uitdagend.

Dat onze selectie gemotiveerd is, merk je aan alles. Naast zelf trainen en wedstrijden spelen, zijn ze vaker op de club en buiten de club met activiteiten bezig. Trainingen geven aan onze jongste spelers, helpen bij activiteiten en natuurlijk zelf veel plezier maken. En echt hecht team dat op zoek is naar uitbreiding.

Naast onze selectie zijn er nog meer senioren teams. Fanatieke teams die altijd voor de winst gaan en teams die uitkijken naar de 3e helft aan de bar.
De hechte groep korfballers, die vaak op zondag maar ook wel eens op zaterdag spelen zijn ook op zoek naar nog meer gezelligheid. Ook als je geen korfbal ervaring hebt! Dat brengen je nieuwe teamgenoten zo bij!

HKV/Ons Eibernest is voor onze senioren een echt tweede thuis waar iedereen welkom is. Een plek om je vrienden te ontmoeten en waar altijd veel te beleven is. Want ook voor senioren organiseert de club vele leuke activiteiten. Bijvoorbeeld een klaverjastoernooi, bierproeverijen, bingo’s en ga zo maar door.

Ken je onze club nog niet? Neem dan snel eens contact op zodat we kennis kunnen maken en nog meer kunnen vertellen over waar wij zo trots over zijn.

We noemen ons niet voor niet:
Wij zijn de eibers!

Meer informatie?
HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag