Image
Onze locatie in Den Haag:
Steenwijkaan 16
Kom je korfballen bij HKV/Ons Eibernest, dan kom je korfballen bij de leukste club van Den Haag. 

HKV/Ons Eibernest heeft plek voor jeugd dat wil gaan bouwen aan een mooie korfbal carrière. Dit gebeurt onder begeleiding van goed opgeleide trainers en coaches met een plan. 

En er is plek voor (onervaren) jeugd dat gewoon gezellig wil korfballen. 
Want gezelligheid en plezier staat bij HKV/Ons Eibernest voorop! 

Er is dus genoeg uitdaging voor iedereen  

Met je (nieuwe) korfbal vrienden kom je op door de weekse avonden naar de club. Meestal kom je ruim op tijd, zodat je daarvoor nog even gezellig met je teamgenoten kan zijn en naar andere teams kunt kijken. Daarna ga je zelf aan de slag onder begeleiding van je enthousiaste trainer die het beste uit je wil halen. 

We werken samen aan je korfbal spel, je schot en zaken zoals conditie. Dit doen we met leuke korfbal oefeningen maar ook met andere activiteiten en spellen. Dat maakt het extra leuk! 

In het weekend spelen we wedstrijden, vrijwel altijd op zaterdag. De ene zaterdag spelen we een thuiswedstrijd en op de andere zaterdag spelen we bij een andere club. 

In de warme maanden spelen we buiten, op het kunstgras. HKV/Ons Eibernest heeft maar liefst drie eigen kunstgrasvelden waarop gespeeld kan worden! In de koudere maanden spelen we binnen, in onze eigen sporthal. 
Het hebben van een eigen sporthal is uniek in Den Haag! Zo kunnen we hier altijd gebruik van maken en hoeven we eigenlijk nooit iets te annuleren als het slecht weer buiten is. 

Er zijn verschillende leeftijdscategorieën; 

Kangoeroes, gemiddeld vier jaar.
Klik hier voor meer informatie over kangoeroes

F-Jeugd, gemiddeld zeven jaar. 
E-Jeugd, gemiddeld negen jaar. 
D-Jeugd, gemiddeld elf jaar. 
C-Jeugd, gemiddeld dertien jaar. 
B-Jeugd, gemiddeld vijftien jaar. 
A-Junioren, gemiddeld achttien jaar. 
Senioren, vanaf ongeveer negentien jaar. 

Waarom korfballen bij HKV/Ons Eibernest? 
Korfbal is de enige sport waarin jongens en meisjes in één team spelen. Dat maakt de sport extra sociaal. Korfbal is een echte team sport waar iedereen welkom is en waar iedereen wordt gerespecteerd. 

De gehele jeugd bij HKV/Ons Eibernest is een grote vriendenclub. Dat zien we vaak op andere activiteiten op de club. Zoals een jeugdkamp, avondje bowlen, zwemmen enz. Maar ook in privé sferen zien we dat de hele jeugd met elkaar optrekt. Niet alléén met teamgenoten, maar écht met verenigingsgenoten. Daar zijn we trots op! 

HKV/Ons Eibernest is een echte familie die graag ook nieuwe vrienden maakt.  De ouders van onze jeugdleden zijn ook graag op de club. Gezellig met andere ouders wat drinken in de kantine of helpen bij activiteiten doen ze graag. 

Voor ouders wordt ook geregeld wat georganiseerd zodat als je kid(s) lid worden van onze club, het ook zeer interessant is voor ouders. 

We kunnen je nog veel meer vertellen, laten we snel kennis maken! 
Mail ons gerust op: jc@haagskorfbal.nl