Image

Onze locatie in Den Haag:
Panamaplein 30, 2548 HJ Den Haag

Stap in de wereld van korfbalfun, de nieuwste toevoeging aan ons sportaanbod!

Bij korfbalfun draait het allemaal om plezier en beweging. We bieden wekelijkse korfbaltrainingen aan voor kinderen tussen de 7 en rond de 10 jaar, zonder de druk van competitie.

Dit is perfect voor kinderen die naast bijvoorbeeld zwemmen of andere activiteiten geen tijd hebben voor weekendwedstrijden.

De eerste weken kan je gratis meedoen!
Stuur een e-mail naar: linda@haagskorfbal.nl voor nog meer informatie of lees verder...

Elke woensdagmiddag verwelkomen we je in onze tweede sporthal, Hogeveld, voor een middag vol korfbalplezier.

Korfbal is uniek omdat jongens en meisjes samen in één team spelen, waardoor het een extra sociale sport is.

Bij ons is iedereen welkom en wordt iedereen gerespecteerd. Bij HKV/Ons Eibernest vormt de jeugd één grote vriendenclub. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten zie je de hechte banden terug, bijvoorbeeld tijdens jeugdkampen, bowlingavonden en zwemuitjes. Trots zijn we op de warme sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Onze vereniging is meer dan alleen sport; we zijn een familie die graag nieuwe vrienden verwelkomt. Ook ouders zijn van harte welkom op de club. Geniet van een gezellig drankje in de kantine of help mee bij leuke activiteiten. We organiseren regelmatig speciale evenementen voor ouders, zodat ook zij zich thuis voelen bij onze club.

Sluit je aan bij HKV/Ons Eibernest en ontdek de wereld van korfbalfun, waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan!


Een lidmaatschap voor korfbalfun kost 15 euro per maand.
Zie lidmaatschappen voor meer informatie