Welkom op het Binkix Korfbal Jeugdtoernooi van HKV/Ons Eibernest.

Op deze pagina vind u meer informatie over de loop van de dag.

Dagindeling

Ochtend (pupillen)
  • Ronde 1 09:30 09:55
  • Ronde 2 10:00 10:25
  • Ronde 3 10:30 10:55
  • Ronde 4 11:00 11:25
  • Ronde 5 11:30 11:55
  • Ronde 6 12:00 12:25
Middag (adspiranten)
  • Ronde 1 12:45 13:10
  • Ronde 2 13:15 13:40
  • Ronde 3 13:45 14:10
  • Ronde 4 14:15 14:40
  • Ronde 5 14:45 15:10
  • Ronde 6 15:15 15:40
Direct na de laatste wedstrijdronde zal de prijsuitreiking plaatsvinden.
Ploegleiders en scheidsrechters worden verzocht zich uiterlijk 15 minuten voor aanvang bij de wedstrijdleiding te melden.

Praktische infromatie

Parkeren

Komt u uit de buurt? Komt u dan met de fiets. Komt u met de auto? Parkeer dan alleen in de parkeervakken. Verkeerd geparkeerde auto's zoals op de invalide plek, op de stoep of buiten te vakken riskeren een boete van de Handhaving gemeente Den Haag welke geregeld in de wijk controleerd.

Betalen

Tijdens het toernooi hebben wij extra kramen waar u consumpties kunt aanschaffen zoals koffie, broodjes en lekkernij. Aan deze kraampjes kan alleen contant betaald worden. Aan de bar in de kantine kan betaald worden met contant en pin. Aan de bar zijn alleen koude dranken beschikbaar. Er kan aan de bar niet betaald worden voor producten die verkrijgbaar zijn bij de kraampjes.

Kleedkamers

De veldkleedkamers, 3 stuks, zijn tijdens het toernooi beschikbaar voor alle ploegen.

Reglement

De wedstrijden worden gespeeld volgens het reglement van het KNKV. Indien een team, naar het oordeel van de wedstrijdleiding, niet tijdig aanwezig is, wordt de wedstrijd met 3-0 verloren verklaard. Het eerst genoemde team heeft de keuze van opstelling en de uitworp. De wedstrijdleiding geeft aan wanneer de wedstrijden beginnen, wanneer er halverwege wordt gewisseld en wanneer de wedstrijd eindigt. Het fluitsignaal van de scheidsrechter is bepalend. In de A- B-, C-, D- en E-poules is de duur van de wedstrijden is 2 x 12,5 minuten. Dit geldt ook voor de F-ploegen; er worden hier geen strafworpen genomen. In de A-, B-, C-poules wordt om de twee doelpunten gewisseld en tevens na 12,5 minuten van vak. Bij de D-poules na 12,5 min van vak, E- en F-poules wordt na 12,5 minuten gewisseld van korf. Indien twee of meer teams eindigen met een gelijk aantal punten, dan is eerst het doelsaldo en dan het aantal gescoorde doelpunten bepalend. Vervolgens wordt gekeken naar onderling resultaat. Mocht dit geen winnaar opleveren dan worden strafworpen genomen. Per ploeg acht en indien nodig net zolang tot een winnaar bekend is. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding in overleg met de betrokkenen.