fbpx

Tennis

De sportaccommodatie van HKV/Ons Eibernest biedt alle faciliteiten voor tennis. Het kunstgrasveld heeft belijning voor vier tennisbanen en de netten staan naast het tennisveld opgesteld om eenvoudig te worden geinstalleerd voor gebruik. De netten dienen voor en na gebruik weer naast het tennisveld opgesteld te worden. De tennisnetten kunnen met behulp van speciale onderzetwieltjes verplaatst worden (welke liggen in het materiaalhok) en mogen beslist niet niet over het kunstgrasveld gesleept worden! De banen mogen alleen betreden worden met voor kunstgras geschikt schoeisel. Straatschoenen of sportschoenen met metalen noppen zijn niet toegestaan!

Lidmaatschap

Voor tennis kent HKV/Ons Eibernest drie lidmaatschapsvormen:

  • Jeugdtennis, waarbij de kinderen van 6-17 jaar op de woensdagmiddag en vroege avond tennisles krijgen van een aan de vereniging verbonden tennisbegeleider.
  • Rereatief Tennis voor senioren vanaf 18 jaar , waarbij u op bepaalde dagen/tijden vrij kunt gaan tennissen welke vooraf afgestemd zijn met de organisatie en waarbij het opstellen/ opruimen van de tennisnetten zelfstandig dient te geschieden.
  • Tennisles voor senioren (vanaf 18 jaar) waarmee u op de woensdagavond en vrijdagochtend onder begeleiding kunt tennissen. Voor het volgen van deze tennislessen is per les middels een strippenkaart een aparte vergoeding aan de begeleider verschuldigd welke niet onder het aanbod en verantwoordelijkheid van HKV/Ons EIbernest valt en waarop de Ooievaarspasregeling niet van toepassing is.

Alleen als u in het bezit bent van een actuele (jeugd)tennis jaarkaart, mag men gebruik maken van de tennisaccommodatie om recreatief te mogen tennissen. Ook bij het volgen van tennisles  voor senioren is het hebben van een jaarkaart verplicht!

U dient zelf in het bezit te zijn van een tennisracket. Tevens is het advies om passende sportkleding te dragen alsmede voor kunstgras geschikte sportschoenen.


Een KombiFit lidmaatschapskaart of KombiFit strippenkaart geldt niet voor deelname aan de tennis activiteiten. Een tennisjaarkaart geldt andersom niet voor deelnamen aan de KombiFit activiteiten. Hiertoe heeft een een KombiFit lidmaatschapskaart nodig of een KombiFit Strippenkaart.

Contributie

De maandelijkse kosten voor een tennis abonnement vindt u op de contributie pagina.  Ooievaarspashouders komen in aanmerking voor 50% korting op de tennis-contributie; voor jeugd tot 18 jaar bedraagt de korting 100% indien KDM regeling van toepassing is. De Ooievaarspas wordt vooraf gecontroleerd op geldigheid.  Betaling van de tenniscontributie geschiedt door middel van een maandelijkse automatische incasso. 

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag