GEZOCHT: Speler voor de B1!

HKV/Ons Eibernest B1 zoekt voor komend seizoen een gedreven speler of speelster van 13 of 14 jaar die toe is aan een uitdaging voor ontwikkelen en spelen op een hoger niveau in de wedstrijdklasse B. Met deze speler/speelster wordt een team geformeerd met voor komend seizoen als doel verdere ontwikkeling als team maar natuurlijk ook individueel op niveau hoofdklasse B (veld) en 1e klasse B (zaal).

Te bieden:

• Gedreven en enthousiast team
  • Gedreven en korfbaltechnische trainers/coaches
  • Hechte korfbalvereniging waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd

Voor de toekomst:

• De speler zal in seizoen 2021-2022 zeer waarschijnlijk mee doorstromen naar A wedstrijdsport voor de aansluiting bij de A1 (OA/HK).
  • Vergroten van de talentvolle spelersgroep A/B met als doel ontwikkelen van ieders talenten en meedraaien op het hoogste mogelijke niveau.

Wil jij onze B1 aanvullen?