fbpx
Image

Stichting HKV/Ons Eibernest is verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van de sporthal. De sporthal is gebouwd in 1964 is daarmee de oudste sporthal van Den Haag. In de zomer van 2014 heeft een ingrijpende verbouwing plaats gevonden waarmee de sporthal  aan de moderne sport- en verblijfwensen voldoet en waarbij tevens een gym- en sportzaal is gerealiseerd. Deze twee zalen zijn van elkaar gescheiden door middel van een electrisch bedienbare wand. De sporthal heeft een hardhouten zwevende vloer en is geschikt voor onder andere de sporten korfbal, volleybal, tennis en badminton (geen zaalvoetbal of hockey). Zowel de gymzaal als de sportzaal hebben afzonderlijk een heren- en damenskleedkamer. Er kunnen ruim 1000 toeschouwers in de hal. Scholen, sportverenigingen alsmede sportgroepen en bedrijven kunnen de sporthal huren op momenten dat deze vrij is. Afgelopen jaren is er flink geinvesteerd in duurzaamheid. Er liggen 285 zonnepanelen op het dak en medio 2022 wordt er een hybride warmtepomp installatie gerealiseerd om het gasverbruik aanzienlijk te verlegen.

Voor onderwijsinstellingen zijn speciale tarieven van toepassing.

Verhuur Sporthal HKV/Ons Eibernest 2023:

Sport Accomm. HKV/Ons Eibernest Sporthal Sportzaal Gymzaal

9.00 - 22.00 uur (verenigingstarief / structurele verhuur minimaal 13 weken)

€ 61,00       
€ 47,50           

 € 34,50        

9.00 - 22.00 uur (Incidenteel)

 

 73,00           

 

€ 52,50             

 € 36,50

 

 


 

 

 

 

Voor aanvragen/speciale tarieven informeer via  :   verhuur@eibernestkorfbal.nl

Genoemde prijzen zijn inclusief btw. Voor bedrijven en commerciele instellingen gelden afwijkende tarieven welke opvraagbaar zijn. Structurele inhuur is minimaal 13 weken aansluitend en inclusief eventuele opbouw, afbouw en/of omkleedtijd. Sportmaterialen waaronder ballen, pionnen, rackets en dergelijke zijn niet in de verhuur opgenomen, tenzij vooraf schriftelijk overeengekomen. Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen mogen de aanwezige schoolgym installaties en materialen (ringen, touwen, wandrekken e.d.) niet gebruikt worden.


Korfbal, seniorensport, gymlessen en andere sporten in onze sporthal;

  • volleybalvereniging Sovicos op woensdagavond (training) en vrijdagavond (wedstrijden) van 19.00 tot 23.00
  • korfbalvereniging HKV/Ons Eibernest gedurende het zaalseizoen (okt t/m mrt) op diverse avonden en dagen (maandag-, dinsdag-, donderdagavond en weekeinde)
  • OBS de Wissel gebruikt de gymzaal op een aantal doordeweekse dagen
  • HKV/Ons Eibernest KombiFit seniorensport (o.a. badminton, tafeltennis, dansen, dynamisch sportaambod) op diverse dagen en tijden
  • Incidenteel: naschool sportactiviteiten en sportevenemten voor de wijk
  • Vanuit Trefpunt Morgenstond worden diverse sporactiviteiten georganiseerd voor diverse doelgroepen ( LivingLab).
HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag