fbpx

Recreatief tennis

Wilt u gewoon lekker met vrienden/vriendinnen een balletje slaan wanneer u dat uitkomt? Er bestaat ook de mogelijkheid om recreatief tennislid te worden en op eigen gelegenheid te gaan tennissen wanneer dit mogelijk is. Dit abbonement gaat u aan voor één seizoensjaar waarbij via een automatische incasso per maand.
Het seizoensjaar loopt van juni tot juli van het volgende jaar. U kunt met dit abonnement geen KombiFit tennislessen volgen. Vrij tennissen kan op diverse  dagen en tijden als er geen korfbal- of andere structurele activiteiten op het kunstgrasveld plaatsvinden.

Middels een speciaal webformulier dient u uw voorkeursdagen/tijden kenbaar maken. U kunt per week maximaal 2 dagen/tijden reserveren van elk 2 uur. Via een speciaal webformulier kunt u uw voorkeur voor dag/tijd aangeven gedurende de periode juli - oktober, november-februari 
en maart - juni om vrij te gaan tennissen op de accommodatie. Indien een tennisveld op een bepaalde dag/tijd reeds gereserveerd is, komt deze selectie mogelijkheid niet meer in het webformulier voor.

Hier vindt u het web reserveringsformulier. 
De coordinator binnen de werkgroep KombiFit verwerkt uw reserveringsformulier en gaat vertrouwelijk om met de door u ingevulde gegevens.

Eventuele oefenwedstrijden en of korfbalactiviteiten staan vermeld op de website of elektronische clubblad. Korfbalacitiviteiten hebben altijd voorrang op de tennisactiviteiten.

Het gebruik van de accommodatie vindt geheel op eigen risico plaats. Indien het kunstgrasveld door zeer hevige regenval onder water staat, de bovenlaag bevroren is, of als er sneeuw op het kunstgrasveld ligt, mag het kunstgrasveld niet gebruikt worden. Schades en/of vernielingen aan de gehele sportaccommodatie worden ten alle tijden verhaald op de gebruikers.
Leden van de werkgroep KombiFit of beheerder controleert uw ledenpas, neem deze dus altijd mee ! Uw dient de instructies van hen direct op te volgen.

De abonnementskosten vindt u hier . Houders met een geldige Ooievaarspas ontvangen 50% korting nadat de pas door ons is gecontroleerd.

Voor evetuele vragen kunt u terecht bij tennis@eibernestkorfbal.nl .

wat doe jij

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag