fbpx

EiberBingo Regels

Per ronde kunnen er vier prijzen gewonnen worden:
Voor de eerste horizontale lijn
Voor de eerste verticale lijn
Voor de eerste diagonaal lijn
Voor de eerste volle kaart 

De volgorde waarop deze gespeeld wordt maakt niet uit.
Voor de lijnen zijn het kleinere prijsjes en voor de volle kaart een grotere prijs.

De persoon met de eerste rij kan als eerst een prijs kiezen uit de kleine prijzen,
de persoon met de tweede rij mag kiezen uit de twee overgebleven spellen, de persoon met de derde rij krijgt de laatst beschikbare kleine prijs uit die ronde.

Er wordt bijgehouden op welke volgorde de nummers worden getrokken. Op het moment dat er een Bingo is wordt het spel gepauzeerd en wordt er 30 seconden gewacht of er nog een bingo binnen komt in verband met de vertraging van de stream.

Een bingo “roep” je via whatsapp door naar het HKV/Ons Eibernest whatsapp nummer het woord Bingo! te versturen.
Het Whatsapp nummer is: 0627213020. Sla dit nummer alvast op zodat je zo snel mogelijk je Bingo! bericht kan versturen. Je roept eerst alleen Bingo! Om zo snel mogelijk het spel te pauzeren.

Wanneer de kaart gecontroleerd is en hij klopt dan win je de prijs. Bij een valse bingo verwachten wij een filmpje waarop je het Eiberlied zingt.

Bij meerdere Bingo’s wordt er gekeken naar bij welk nummer er een Bingo was. Stel dat dit de laatste 5 getrokken nummer zijn: 28 - 5 - 14 - 33 - 62
Jij roept Bingo omdat je met 62 een volle kaart hebt en er komt nog een bingo, maar die had Bingo bij nummer 33 dan wint de Bingo met nummer 33

Bij een dubbele bingo op het zelfde nummer wordt er een quizvraag gesteld.
De vraag zal altijd zijn: Wat wordt het volgende nummer? De persoon die het dichtbijzijnde is wint. Het nummer wat daarna getrokken wordt telt mee voor het wegstrepen.

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag