Jeugdtoppers D1 en F1 !

Afgelopen zaterdag een eervolle vermelding voor HKV/Ons Eibernest D1 en HKV/Ons Eibernest F1 !

De kampioen HKV/Ons Eibernest D1 speelde op eigen veld in de stromende regen de laatste wedstrijd tegen Avanti D4. Met rust werd in verband met het slechte weer besloten de wedstrijd vroegtijdig te beeindigen met een stand van 1-2. Veel Eibers vonden dat toch wel jammer, want zo strijdvaardig als ze zijn, hadden ze ook deze winst graag binnen gehaald !! Maar niet getreurd, de ploeg is natuurlijk alsnog gehuldigd. Helaas niet op het podium, maar wel met lekkers en een glimmende medaille ! Spelers en trainers van de D1, van harte gefeliciteerd !!

PS : De kampioensfoto volgt nog !

HKV/Ons Eibernest F1 stond zaterdagochtend vroeg in een mum van tijd met heel veel doelpunten voor tegen de spelertjes van Dunas. Om korfballen voor iedereen leuk te houden, zijn, in overleg met de JC en de coaches van beide verenigingen, in de tweede helft beide ploegen gemixed. Een pluim voor alle spelertjes van HKV/Ons Eibernest die hier met z'n allen achter stonden. Superleuk om het speelplezier en enthousiasme te zien van ALLE spelers !! Een echte promotie voor de korfbalsport en de sportiviteit van onze vereniging ! Winnen is leuk, maar dat hoeft niet met 40-0 te zijn. Complimenten van Dunas-ouders en coaches voor deze wedstrijd. Top gedaan F1 !