In memoriam Wilja Micka-Giltay

Ons bereikte het zeer droevige bericht dat afgelopen woensdag Wilja Micka is overleden. Zij is 66 jaar geworden.

Alhoewel Wilja al langere tijd ziek was kwam dit bericht onverwachts en heeft ons erg geraakt.

Wilja is lange tijd lid geweest van onze vereniging, eerst als korfbalster en later heeft zij zich verdienstelijk gemaakt op diverse plekken binnen onze club.. Ook haar zoons Yöran en Marvin zijn lid geweest.

De laatste jaren kwam zij helaas niet veel meer op de club. Af en toe ging ze nog mee als haar man Raymond ging tennissen.

Met vol overgave heeft ze ,ondanks haar beperkingen, alles gegeven om een geweldige oma te zijn voor haar kleinkinderen.

Wij wensen Raymond, Yöran, Grace, Marvin, Phuc, en kleinkinderen veel sterkte met dit grote verlies.