Wedstrijdschema zaterdag 4 december aangepast!

Het is bijna gelukt om alle ploegen in actie te laten komen zaterdag. Als het goed is, worden de gewijzigde tijden morgen aangepast in de KNKV app.

De juiste tijden van de wedstrijden A t/m F staan hieronder:

• 10.30 uur HKV/OE F1 - Excelsior F2 (reserves/invallers : Eda, Mees)
  • 11.30 uur HKV/OE E2 - ALO E3 (reserve/invaller : Evy)
  • 11.30 uur HKV/OE E1 - ODO E1
  • 11.30 uur De D1 traint om 11.30uur!
  • 12.30 uur HKV/OE A2 -
  • 14.00 uur HKV/OE B1 - Nikantes B1 (reserves/invallers : Roby, Tatum, Baris)
  • 15.15 uur HKV/OE A1 - Die Haghe A1 (reserves worden nog gevraagd)

KCR D1 – HKV/Ons Eibernest D1 gaat NIET door en wordt verzet naar een andere dag.

Helaas is de bedachte training voor doordeweeks in de vorm van een bootcamp niet toegestaan op een sportaccommodatie. De gehele accommodatie moet dicht om 17 uur.
We zullen gaan inventariseren wat de mogelijkheden in de hal en van de trainers zijn in de namiddag (bv. van 16 tot 17 uur) op de doordeweekse dagen. Als daar meer over bekend is, laten we dat zsm weten.

Iedere zaterdag en zondag zullen alle ploegen in de gelegenheid zijn om te spelen of te trainen. Dat bekijken we van week tot week en zal ook afhangen van de tegenstanders en de geldende COVID maatregelen. Als de originele tegenstanders niet kunnen, proberen we andere tegenstanders te vinden.

De indeling wordt in de week voorafgaand aan het weekend gecommuniceerd.

We (TC+JC) zijn dus achter de schermen hard aan het werk om iedereen in beweging te houden en gezond te blijven !