Nieuwjaarsborrel & Pubquiz!

Gelukkig, het nieuwe jaar is begonnen! En laten we hopen dat 2021 een mooier jaar wordt dan 2020.

Graag proosten wij met al onze leden op een mooier 2021. Dan doen we op zaterdag 9 januari om 19:00 online via Teams.
Geen ervaring met Teams? Geen nood, wij gaan je helpen!

Om 19:00 openen wij de digitale deuren naar onze online kantine waarna je gezellig kan kletsen met iedereen die er is. Vergeet niet je microfoon en camera aan te zetten! Om 19:30 zal Gerrit Gerritsen met ons proosten op het nieuwe jaar. Om te proosten heb je natuurlijk een lekker drankje nodig. Deze krijg je van ons! We proosten met een lekker glas prosecco en de kids met een glaasje fris.
De drankjes dien je zelf op te halen, op donderdag tussen 19:00 en 20:00 of op zaterdag tussen 12:00 en 13:00

Na het proosten is het tijd voor wat leuks! We gaan weer een pubquiz spelen! Om deel te nemen aan de pubquiz dien je je mobiele nummer achter te laten. Je ontvangt namelijk een unieke link, alléén voor je zelf, om mee te doen aan de quiz.

Er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen aan de quiz. Daarom doen we in eerste instantie dat elk huishouden als team deelneemt aan de quiz.
Indien er plekken overblijven kunnen er losse teams worden opgegeven. Bijvoorbeeld een team van 2/3 vrienden.

We hopen natuurlijk dat al onze leden er zaterdag bij kunnen zijn!

Laten we er een mooie gezellige avond van maken!
Geef je snel op:

Nieuwjaarsborrel & Pubquiz

Neemt deel aan nieuwjaarsborrel Neemt niet deel aan nieuwjaarsborrel

Graag weten wij wie er deelnemen aan de borrel en met welk drankje ze willen proosten.
U kunt het op deze manier doorgeven:

Donald D, Prosecco
Katrien D, Prosecco
Kwik, Frisdrank
Kwek, Frisdrank
Kwak, Frisdrank

Donderdag tussen 19:00 en 20:00 Zaterdag tussen 12:00 en 13:00
Neemt deel aan de pubquiz Neemt niet deel aan de pubquiz

Er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen aan de pubquiz.
Zodra de pubquiz begint ontvang je via een SMS een unieke link om deel te nemen aan de quiz.

De online borrel en pubquiz worden gedaan via Teams.
Dit werkt het best als u de Teams app of applicatie heeft geinstalleerd op uw computer, tablet of telefoon.

Ik heb hulp nodig met Teams Ik heb geen hulp nodig met Teams

We helpen je graag met het gebruik van teams.
Op onderstaande data staan wij klaar, wanneer kunnen we jou helpen?

Woensdag tussen 19:30 en 20:00 Vrijdag tussen 19:30 en 20:00 Zaterdag tussen 15:00 en 15:30