GEANNULEERD: EIBERDAG!

i.v.m. de nieuwe maatregelen is Eiberdag geannuleerd.

Zaterdag 19 december is het ouderwets Eiberdag met een Eiberburgah, een korfbalwedstrijd en er is een schutterstoernooi voor de jeugd.

De Activiteiten Commissie en de Jeugd Commissie slaan de handen in één om van zaterdag 19 december een Eiberdag te maken.
Voor de jeugd op de club, voor de senioren veilig thuis.
Je leest er alles over, in dit artikel!

Bij de AC kan je een Eiberburger “Do It Your Self” menu bestellen incl. een frisdrankje!
Je krijgt alle ingrediënten die je nodig hebt om die heerlijke burger in eigen keuken te bereiden. Tevens krijg je exclusief toegang tot een instructie filmpje zodat het niet meer mis kan gaan.

Het menu kost € 7,50 Hiermee steun je tevens de club!
Het menu haal je zaterdag 19 december op tussen 13:30 en 14:30.

Nadat je lekker gegeten hebt zet je de TV aan want om 19:00 is er LIVE vanuit onze sporthal een korfbalwedstrijd te volgen! Team Jimmy en Melvin tegen team Arjan, Matthijs en Vincent!! De coaches van de A1 en B1 stellen twee gemixte teams samen om er met alle Corona maatregelen in acht genomen, een spannende pot van te maken

Overdag is er voor alle jeugd leden ook nog een schutterstoernooi:

We starten om 14 uur met een uitdaging: wie wordt de allround Eiberschutter 2020??
Allround betekent scoren vanuit verschillende situaties en posities rondom de korf. Zonder tegenstander, dat scheelt!
Wie weet uiteindelijk de meeste doelpunten te maken?

Geef je via onderstaand formulier op, bij voorkeur met een 2-tal. Jullie gaan dan samen, om en om, zoveel mogelijk proberen te scoren.
Inschrijven kan tot en met donderdag 17 december. Deze activiteit gaat door bij minimaal 10 deelnemers.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de begintijd nog wijzigen.
De eindtijd volgt 17 of 18 december.

Vanwege COVID-19 blijft de kantine gesloten en kunnen ouders niet blijven kijken in de hal.