Niks te doen de komende weken... Weet je het zeker?

Dacht je nergens naar uit te kunnen kijken de komende weken??
Hallo!? Laten wij je er even aan herinneren dat je lid ben van de leukste club van Den Haag!

Natuurlijk heb je iets om naar uit te kijken;

• 24 oktober, Bingo! (rond 19:00)
    • Bingo zoals je van ons gewend bent: Live via Youtube. We doen weer 3 rondes met in elke ronde veel leuke en mooie prijzen voor het hele gezin.

• 30 oktober, Bierproeverij. (rond 20:00
    • Bestel jouw bierpakket en samen met jou maken we er een toffe avond van. Je logt bij ons in via Teams, zo kunnen we elkaar zien en horen (als dat geen leuk zooitje wordt!) Tijdens het proeven doen we ook nog een quiz!!!
      • Nog geen 18? Dan nix!
      • Opgeven is niet meer mogelijk.

• 21 november, Bingo! (rond 19:00)
    • Gewoon, nog een keer, dat leuke spel. Dit keer een kerst-editie! Je maakt kans op leuke kerst prijzen zodat je er dit jaar erg gezellig en warm bijzit tijdens de feestdagen.

• 29 november, pietengym (rond 10:00)
    • Ook dit jaar komen ze gewoon weer langs, de pieten van Sinterklaas! Voor de jongste leden organiseren we op zondag ochtend weer een leuke pietengym.

• 11 december, wijnproeverij. (rond 20:00)
    • Als we nog niet bij elkaar mogen komen doen we het online, al hopen we natuurlijk dat we elkaar weer in real-life mogen zien. Deze avond gaan we lekker wijntjes proeven en niet te vergeten: Lekkere hapjes!
      • Nog geen 18? Dan nix!

Samen zorgen we ervoor dat we deze vervelende tijd toch nog gezellig met elkaar door komen want..
Wij Zijn De Eibers!

De Activiteiten Commissie

Inschrijven op de activiteiten kan vanaf vrijdag 16 oktober!
Ze dit alvast in je agenda. Omdat het kortdag is zijn de inschrijfperiodes een stuk korter.
Om goed voor te kunnen bereiden zien we je inschrijving graag zo snel mogelijk.