fbpx

Thematraining 2 en werving nieuwe leden

De 1e thematraining, verdedigen, olv Dennis en Raymond is zeer positief ontvangen ! En in 2020 gaan we natuurlijk door met de thematrainingen.

De 2e thematraining zal plaatsvinden op zondag 12 januari van 10.30 tot 11.30 uur met als thema REBOUND. Deze training wordt gegeven door onze rebound-specialisten Arno en Tjarko. Alle spelers uit de A-, B- en C- ploegen zijn welkom op deze training. Vorige keer een opkomst van een kleine 50%, dat moet hoger kunnen met al onze enthousiaste korfballers in de A1, A2,B1, B2 en C1 ! Aan alle trainers wordt gevraagd bij deze thematraining aanwezig te zijn voor ondersteuning maar ook om ervan te leren zodat dit in de eigen trainingen verder uitgewerkt kan worden.

 

En namens het bestuur onderstaand bericht, bedoeld voor alle spelers (ook jeugd !), ouders, trainers en leden :

2020 starten we met onze belangrijkste uitdaging voor dit jaar : HET WERVEN VAN VEEL NIEUWE LEDEN

Op woensdagavond 15 januari om 19.30 uur starten we onder begeleiding van iemand van het NOC/NSF en Rabobank met de aftrap van ons zeer ambitieuze project. We nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn ! Gezamenlijk zullen we een eerste aanzet geven om onze doelen te definiëren. Graag zien we op deze zeer belangrijke avond zoveel mogelijk leden, jeugd, ouders, commissieleden en senioren. Het gezamenlijk uitdragen van onze ambitie zal de slagingskans vergroten. De aanwas van nieuwe leden in alle leeftijden is hard nodig om onze vereniging gezond te houden ! Aanmelden graag via de bestuursmail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag