Ga je cadeau's kopen?

Ga jij binnenkort cadeautjes kopen voor de feestdagen?
Gebruik SponsorKliks om HKV/Ons Eibernest te helpen!

Via SponsorKliks kan je HKV/Ons Eibernest gratis financieel supporten. Het enige wat je hoeft te doen is via de link op onze website naar SponsorKliks te gaan voordat je een bestelling doet online.
Een klein percentage van je bestelling wordt dan aan ons uitbetaald zonder dat dit extra kosten voor jou meebrengt. Dus als je bijvoorbeeld een cadeautje online gaat kopen bij Bol.com, ZinZi, HappySocks, VanHaren of ICI Paris, doe dit via SponsorKliks.

We kunnen op deze manier maandelijks veel geld verdienen als vereniging. Er zijn nog veel meer onlinewinkels die mee doen, dus neem snel een kijkje!
Je pizza's of sushibox op tweede kerstdag kan je bijvoorbeeld via SponsorKliks op Thuisbezorgd.nl bestellen 😉. Help je mee?

Bestellen doe je via deze link: