OPGEVEN: Halloween!

Op vrijdag 18 oktober vieren wij halloween op de club!
De bekende spoken en vampieren tocht op kamp wordt haar fijn overgedaan op de club..

We beginnen om 20:00 (om 19:45 gaat het hek open!)
De kids worden in 3 groepen verdeeld:

E-F groep
C-D groep
A-V groep

De E-F groep begint direct om 20:00 met de tocht... de spoken zijn dan net wakker en dus nog niet zo eng!
De C-D groep begint om 20:00 in de spelershome waar ze een spannende film zullen kijken voorafgaand aan de tocht.
De A-B groep begint om 20:00 in de grote kantine waar ze ook beginnen met een spannende film... maar echt, echt spannend!

De E-F zal rond 21:00 klaar zijn.
De C-D groep zal rond 22:30 klaar zijn.
De A-B groep zal rond 23:30 klaar zijn.

Alle ruimtes van de accommodatie worden benut, er is voor ouders geen ruimte meer beschikbaar om te wachten.
De E/F kids zullen om 21:00 weer opgehaald moeten worden, er is geen ruimte beschikbaar waar ze kunnen wachten.

Iedereen van de A-B-C-D-E-F zijn welkom incl. vriendjes en vriendinnetjes dus neem ze mee!
Deelname is gratis!

Opgeven zeer gewenst!

Opgeven kan per leeftijd categorie.
Meerdere categorieën opgeven? Vul dan het formulier nog een keer in:

Halloween
E-F jeugd C-D jeugd A-B jeugd

Deelnemers in verschillende categorieën opgeven?
Vul dan per categorie een apart formulier in.