Image

recreatief

Speel je graag een ontspannen potje tennis met vrienden of vriendinnen wanneer het jou uitkomt? Word dan lid van onze recreatieve tennisclub en speel op eigen gelegenheid. 

Je kunt vrij tennissen op verschillende dagen en tijden, zolang er geen korfbal- of andere structurele activiteiten plaatsvinden op het kunstgrasveld. Geef je voorkeursdagen en -tijden door via een speciaal webformulier.

Informatie over oefenwedstrijden en korfbalactiviteiten wordt vermeld op de website of in het elektronische clubblad. Korfbalactiviteiten hebben altijd voorrang op tennisactiviteiten.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met tennis@eibernestkorfbal.nl.

recreatief

Op woensdagavond en vrijdagochtend kun je tennissen in groepsverband op het kunstgrasveld met 4 beschikbare tennisvelden bij HKV/Ons Eibernest. 

Dagen en tijden van de tennisactiviteit:

  • Woensdag: 18.00-20.00 uur **
  • Vrijdag: 10.00-12.00 uur


** : tijdens de donkere periode kan gebruik worden gemaakt van de aanwezig Led veldverlichting.

Voor het deelnemen aan de tennisactiviteit is een tennislid maatschap noodzakelijk.

Voor deelname aan de KombiFit activiteit op de vrijdagochtend is een KombiFit Strippenkaart vereist zodat bij slechte weersomstandgheden tennissers kunnen deelnemen aan badminton, dynamictennis of pickleball in de sporthal.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Tennis werkgroep via tennis@eibernestkorfbal.nl.

Image

Ooievaarspas

Bij HKV/Ons Eibernest kun je profiteren van de Ooievaarspasregeling, die 50% korting biedt op de KombiFit strippenkaart, KombiFit Lidmaatschapskaart en het tennislidmaatschap.
Klik hier voor meer informatie over de Ooievaarspas

KombiFit

Met een KombiFit lidmaatschap kun je niet alleen deelnemen aan tennis, maar ook aan andere sportieve KombiFit activiteiten die wekelijks plaatsvinden. Zo kun je altijd sporten, zelfs bij slecht weer, in onze sporthal. Benieuwd naar de andere sporten? Klik hier.