fbpx
Image
Image


GoldenSports vanaf donderdag 9 juni 2022 van 10.30 – 11.30 uur.
Bent u 55 jaar of ouder dan kunt u meedoen aan onze trainingen. Ook als u lichamelijke klachten heeft. Wel is het belangrijk dat u zonder stok kunt lopen. Kom gewoon naar de training op de donderdag van 10.30 -11.30 uur aan de Steenwijklaan 16 (naast de sporthal) om het uit te proberen. U hoeft zich niet van tevoren op te geven, maar op de locatie vult u een aanmeldingsformulier in. Daarin geeft u aan welke klachten u heeft en wat uw contactgegevens zijn. Ook kunt u ons hiermee toestemming geven om u een enquête te sturen met vragen over de training en uw ervaren fitheid.

Kleding
U hoeft geen speciale kleding aan te schaffen. Makkelijk zittende kleding met iets warms voor na afloop is genoeg, al naar gelang de weerscondities. Sportschoenen voor kunstgras zijn wenselijk maar niet verplicht.

Begeleiding
De trainingen worden gegeven door Danny Dubbelaar een ervaren Buurtsportcoach Senioren welke actief is bij HKV/Ons Eibernest. Soms worden hij geholpen door stagiaires van de Haagse Hogeschool ( studenten van de Halo, Sportkunde en/of ROC Leefstijl). Er zijn volop sportmaterialen beschikbaar en de activiteit vindt plaats op kunstgras (Cruyff Court Morgenstond).

Schema en weerscondities
In principe gaat de activiteit het gehele jaar door, ook bij wat regen en in vakantieperiodes. Uiteraard staat de veiligheid voorop; het kunstgrasveld is alleen hevige regenval, bij ijzel en sneeuw niet bruikbaar.

Kosten
Na twee keer gratis proeven aan de activiteit koopt u een strippenkaart (10 keer) die voor de GoldenSports activiteit onbeperkt geldig is. Een 10-strippenkaar kost 20,- welke u bij voorkeur met pinbetaling ter plekke kunt voldoen. Heeft u een geldige Ooievaarspas dan ontvang u direct 50% korting na het scannen van uw pas wat ook op de locatie plaatsvindt. Wanneer u niet meedoet, hoeft u ook niet te betalen.

“Je hoeft je niet af te melden als je geen tijd of zin hebt. Dat is fijn. het gekke is, je gaat juist vaker”.

De inhoud van de training
We starten met een gezamenlijke warming-up: we maken de spieren los en werken aan conditie. Daarna doen we drie verschillende activiteiten, 15 minuten balans en coördinatie, 15 minuten spierkracht en lenigheid en 15 minuten sport en spel. We doen steeds verschillende sport- en spelactiviteiten. We sluiten af met een cooling down.

Na de training
Na afloop kunt of thee of koffie drinken met elkaar in de gezellige kantine van HKV/Ons Eibernest; een Sportief Buurthuis in Morgenstond. U kunt ook gebruik maken van de heren/dames kleedkamers.

Overige informatie
De sportlocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor de auto, maar ook veel n-profielen voor het veilig stallen van uw fiets of brommer.

We zullen met uw goedvinden speciaal voor de deelnemers een Golden Sports Den Haag Whatsapp groepje op zetten om de onderlinge communicatie te optimaliseren.

Binnen de vereniging HKV/Ons Eibernest zijn reeds vele senioren 55+ actief met o.a. tennis, badminton, dans, gym, dansfit en tafeltennis actief. Met GoldenSports wordt nu ook een buitenprogramma aangeboden. Uniek in Escamp!

Mocht u vragen hebben laat het ons weten!
Danny Dubbelaar
Buurtsportcoach Seniorensport
0615580216

Edu van Deursen
Coördinator Seniorensport HKV/Ons Eibernest
0623967598
kombifit@eibernestkorfbal.nl
www.haagskorfbal.nl/kombifit

Sportaccommodatie HKV/Ons Eibernest
Steenwijklaan 16, 2541RL Den Haag

Zuidwest GoldenSports is mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds

Image
Image
Image
HKV/Ons Eibernest - Steenwijklaan 16 - Den Haag