Vriendenloterij!

Vriendenloterij!

Vanavond is het weer zover! De VriendenLoterij staat klaar om je te verwelkomen in een wereld vol spannende kansen en prachtige prijzen.

Met elk lot dat je koopt, maak je niet alleen elk uur kans op geweldige beloningen, maar ondersteun je ook direct de club. Het is een win-winstsituatie die jou en de club ten goede komt!

Onze toegewijde leden staan vanavond klaar om je te bellen en je uit te nodigen om deel te nemen aan deze loterij. Als je besluit om mee te doen, vragen we enkele gegevens, zoals je adres en bankrekeningnummer, zodat je meteen mee kunt dingen naar die fantastische prijzen.

Het mooiste van alles? Deelname is volledig vrijblijvend.
Je hebt de volledige vrijheid om op elk moment te stoppen. Dus, als je slechts een paar maanden wilt meedoen en dan je lot wilt opzeggen, is dat helemaal aan jou. Maar bedenk eens hoe langer je lid blijft, hoe langer je niet alleen de club steunt, maar ook je kansen vergroot om die adembenemende prijzen te winnen!

Met jouw steun maken we niet alleen dromen waar voor individuen die fantastische prijzen winnen, maar ook voor de verenigingen die jouw hulp hard nodig hebben.

Dus, vanavond kan jij het zijn die gebeld wordt voor deze ongelofelijke kans - een kans om niet alleen jouw geluk te beproeven, maar ook om jouw club te ondersteunen.