Update: Selectie + A1 shirts

Update: Selectie + A1 shirts

We hebben goed nieuws te delen deze week, hoewel het gepaard gaat met een beetje teleurstelling.

Na een lange periode van anticipatie, hebben we eindelijk onze nieuwe spelersshirts mogen ontvangen voor zowel de selectie als A1-teams.

Het was een opwindend moment om deze prachtige shirts uit te pakken, maar helaas, een onverwachte fout bij de fabrikant heeft voor een kleine hobbel gezorgd. Het probleem ligt in de maatvoering van de shirts, die onverwacht afwijkt van de maten die we hadden besteld en die eerder bij het passen werden gebruikt.

Dit is uiteraard een teleurstelling voor ons allemaal, zowel voor ons als vereniging als voor de opdrachtgever die de shirts besteld heeft.

We willen jullie laten weten dat we al stappen ondernemen om deze kwestie snel en efficiƫnt op te lossen. Samen met de opdrachtgever en de fabrikant werken we aan een snelle oplossing en we zijn optimistisch dat we binnen de komende 3 weken de shirts zullen ontvangen in de juiste maat.

We begrijpen dat dit een onverwachte wending is, maar we willen iedereen bedanken voor jullie geduld en begrip in deze situatie.