OPROEP: BAV (GEANNULEERD)

Zie: GEANNULEERD: BAV (haagskorfbal.nl)

Het bestuur nodigt u uit voor een Bijzondere Algemene Vergadering (BAV) die zal plaatsvinden op 22 mei 2024.

Tijdens deze vergadering zal het bestuur een voorstel indienen om de contributie voor het nieuwe seizoen (per 1 juli 2024) te verhogen.
Gezien de stijgende kosten voor verzekeringen, organisatiekosten en competitie- en wedstrijdkosten, zien we geen andere optie dan deze stap te nemen.

Het volledige voorstel bestaat uit vijf onderdelen, die door leden kunnen worden opgevraagd via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hier is de agenda voor de vergadering:

• 20:00 Opening
  • 20:05 Vaststellen agenda
  • 20:10 Voorstellen doornemen
  • 20:40 Stemmen
  • 20:45 Rondvraag
  • 21:00 Einde

Als u vragen heeft over het voorstel of de vergadering, ontvangen we die graag op voorhand.
Op deze manier kunnen we tijdens de vergadering een duidelijk en correct antwoord geven.

Om de vergadering door te laten gaan, hebben we minimaal 15 stemgerechtigde leden nodig. Daarom vragen we u om ons van tevoren te laten weten of u aanwezig zult zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Conform de statuten van HKV/Ons Eibernest hebben tennisleden alsmede KombiFit leden geen stemrecht op de JAV maar zijn uiteraard welkom om deel te nemen. Ouders van jeugdleden die de leeftijd van 15 op 1 juli nog niet hebben bereikt mogen niet stemmen namens het jeugdlid.