In memoriam: Connie Blok

In memoriam: Connie Blok

Het is met diepe droefheid dat we het trieste nieuws delen van het overlijden van Cornelia Maria Theresia, beter bekend als Connie Blok.

Gedurende haar tijd bij korfbalvereniging Eibernest heeft Connie een indrukwekkende erfenis achtergelaten. Ze was niet alleen de eerste vrouwelijke voorzitter van onze vereniging, maar heeft zich ook ingezet en veel betekend voor de vereniging.

Connie belichaamde de essentie van onvoorwaardelijke liefde, zowel als moeder, oma en overgrootoma.

Na het ontvangen van het hartverscheurende nieuws van uitgezaaide kanker en het voltooien van haar behandeling op dinsdag 29 augustus, werd ze de volgende dag naar huis gebracht. Ze bracht haar laatste dagen door in een met bloemen gevulde kamer, omringd door warme kaartjes met mooie en oprechte woorden.

Gelukkig kreeg de familie de kans om kostbare nieuwe herinneringen te creëren met Raquel, Ramon, Astrid en Marco tijdens haar laatste dagen. In haar laatste gevecht overtrof ze alle verwachtingen, en uiteindelijk is ze op 8 september 2023 om 10 uur 's ochtends vredig heengegaan.

Haar dochter, kleinkinderen en achterkleinkinderen zijn diep dankbaar voor haar onvoorwaardelijke liefde en de prachtige herinneringen die ze hebben gedeeld.

Hoewel Connie nu fysiek niet meer bij ons is, zal ze voor altijd voortleven in ons hart ❤️.